A kiadványról

Ismerje meg azokat, akik már több milliárdos üzletet építettek és kövesse segítségünkkel a sikerüket!

GLfamily

Az évente megjelenő KKV Golden List a hazai kis-és középvállalatok auditált szakmai összeállítása. A kiadvány nem csak egyszerű cégadatbázis vagy céglista. Üzleti múltja, tevékenysége, hitelképessége alapján ágazatokra bontva mutat be 4000 megbízható magyarországi kis- és középvállalatot, felvázolja az ágazatok piaci helyzetét, megismerteti a legsikeresebb cégek vezetőit, a vállalkozás történetét, kulisszatitkait, emellett gyakorlati cég- és üzletvezetési tanácsokat is ad. Így Ön egy kiadványból ismerheti meg a legjobb hazai üzleti partnereket, anélkül, hogy hónapokon át keresne eredménykimutatások, cégbírósági adatok, cégkivonatok között, a céginfókat kutatva. A cégellenőrzésekre fordított időt az üzletre fordíthatja, megbízható üzleti partnerekkel, üzletfelekkel.

Ezzel az évkönyvvel az Ön cége is beléphet a siker kapuján

Tegye sikeresebbé vállalkozását, valóban megbízható üzleti partnerek segítségével! A Golden List 2015 évkönyvben ehhez megtalálja Magyarország 3000 legstabilabb, legmegbízhatóbb cégét. Sőt, ennél jóval többet is:

– 4000 stabil, hitelképes, eredménytermelő cég listája
Ezek a cégek több milliárd forint nyereséget értek el egy év alatt.

– Több mint 100 versenyképes kategória a 12 húzóágazatból
Itt mindenkit megtalál, aki valóban számít!

– 120 üzletviteli tipp és trükk
Nem csak részletes listát kap a cégekről, de több mint 100 gyakorlati tanácsot is ahhoz, hogy cégét sikeresebbé tegye és bevételét hatékonyan növelhesse.

A Golden List 2015 egy gondosan válogatott lista, s emellett a tökéletes útmutató a sikerhez, az induló és a több éves múltra visszatekintő kkv-k számára egyaránt. Szeretné növelni cége hitelképességét, bevételeit? Mi tálcán kínáljuk a lehetőséget!

– Felfedjük a lista 100 legjobb cégét
Lehet, hogy jövőre már az Ön cége kerül a TOP 100-ba? A Golden List 2015-ből megtudhatja, mit kell tennie ehhez.